INEL – MONTAŽA nudi cjelovita tehnička rješenja, opremu i usluge u području elektrotehničke struke. Tehnička rješenja su osmišljena prema zahtjevima i potrebama klijenta. Uvažavajući zahtjeve na energetsku učinkovitost te vodeći brigu o očuvanju okoliša stvaramo vrijednosti za klijente i našu tvrtku.

Motivirani i kompetentni zaposlenici

Stalno ulaganje u edukaciju i osposobljavanje naših djelatnika jamac su njihove motiviranosti i kompetentnosti, a što ima izravan utjecajna njihov odnos prema poslu i klijentima. Stalna briga o zaposlenicima jamstvo su unapređenja naših usluga i zadovoljstva klijenata.

Zadovoljni kupci

Praćenje zahtjeva tržišta i očekivanja naših klijenata jedna su od temeljnih postavki naše tvrtke. Osmišljavajući tehnička rješenja i usluge koje nudimo našim kupcima, nastojimo ispuniti njihove zahtjeve.

Odgovorno ponašanje

Uvažavajući zakone i propise, međunarodne norme te vodeći računa o poslovnoj etici, trajno doprinosimo kvaliteti naših usluga, očuvanju okoliša te brinemo o zdravlju i sigurnosti na radu naših djelatnika. Procesi su to koji nas vode kod upravljanja tvrtkom, sada i u budućnosti.